Algemene Voorwaarden

 

1. Inschrijving kan via de mail info@wilderniswijsheid.nl of de website waarin je aangeeft te willen deelnemen. Je ontvangt een bevestiging van de inschrijving.

2. Je ontvangt een bevestiging van de inschrijving en een factuur. Na betaling is je reservering definitief. Betaling geschiedt via de bank zoals aangegeven op de factuur en dient minimaal 2 weken voor aanvang betaald te zijn;

3. Er wordt gezorgd voor veilige situaties bij trekkingen, weekenden of wandelingen. Bij gevaarlijke natuursituaties zoals heftige regenval of storm kan een activiteit geannuleerd worden en verzet naar een ander tijdstip waarop alle deelnemers kunnen deelnemen.

4. Wilderniswijsheid is niet verantwoordelijk voor verlies of schade aan bezittingen tijdens activiteiten.

5. Als deelnemer ben je je ervan bewust dat de activiteiten in een natuurlijke omgeving plaatsvinden. Je draagt zelf de verantwoordelijkheid voor je fysieke welzijn en eventueel opgelopen fysiek letsel is geen verantwoordelijkheid voor wilderniswijsheid. Een verzekering dien je vooraf aan een trekking zelf af te sluiten.

6. Annulering kan tot drie weken voorafgaand aan de activiteit kosteloos. Daarna wordt de helft van de kosten in rekening gebracht. Bij annuleren minder dan een week vooraf wordt het volle bedrag in rekening gebracht.